هوش مصنوعی؛ تحولی بزرگ در دنیای آموزش
در کارگاه آموزشی «چگونه با هوش مصنوعی صحبت کنیم؟» بیان شد هوش مصنوعی میتواند به عنوان ابزاری نوین تواناییها و اقدامات عملی را در حوزه آموزش علوم پزشکی بهبود بخشد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ این دوره آموزشی از سوی واحد دفتر توسعه آموزش دانشکده (EDO) با همکاری دانشکده آموزش پزشکی و فناوریهای یادگیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی دانشکده در حیطه آموزش برگزار شد.
دکتر احسان طوفانی نژاد _ عضو هیئت علمی دانشکده آموزش پزشکی و فناوریهای یادگیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به جهانی شدن استفاده از هوش مصنوعی و کاربرد آن گفت: هوش مصنوعی میتواند به عنوان ابزاری نوین تواناییها و اقدامات عملی را در حوزه آموزش علوم پزشکی بهبود بخشد.
وی با تاکید بر لزوم آگاهی و شناخت اساتید در این حوزه تاکید کرد: بسیاری از وظایف و اولویتهای در حیطه آموزش که غالبا مورد توجه قرار نمیگیرد را میتوان با استفاده از هوش مصنوعی احیا کرد و از این طریق میتوان کیفیسازی آموزشها را ارتقاء داد.
طوفانی نژاد تصریح کرد: طراحی سؤال و تدوین طرح درس، طراحی بات شخصی و هوش مصنوعی دستیار آموزشی در آموزش را از دیگر تحولات ایجاد شده توسط هوش مصنوعی در آموزش برشمرد.
همچنین شرکتکنندگان در این دوره آموزشی، بصورت کاربردی مقدمات ساخت اکانت و فعالیت حرفهای از طریق چت را فراگرفتند.
گفتنی است، دکتر معصومه کلانتریون، دکتر سمیه سهرابی و دکتر سارا باقری (متخصصین حوزه آموزش پزشکی) از دیگر مدرسین این رویداد آموزشی بودند و با توجه به اهمیت کاربرد هوش مصنوعی و مزایای بیشمار آن و همچنین استقبال صورت گرفته، در آینده کارگاههای مشابه برای همکاران و علاقمندان برنامه ریزی و برگزار خواهد شد.