• 1403/02/05 - 13:22
  • - تعداد بازدید: 96
  • - تعداد بازدید کنندگان: 69
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تغذیه سالم؛ مهمترین عامل پیشگیری از دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شمال تهران گفت: تغذیه مناسب و سالم از بروز بیماری‌‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت نوع دو، برخی سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن پیشگیری می‌کند.

331699.mp3 تغذیه سالم؛ مهمترین عامل پیشگیری از دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ کارگاه آموزشی مشاوره و اصول تغذیه سالم با حضور خانم مریم شرف دوست_ کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شمال تهران با هدف آشنایی هرچه بیشتر کارکنان و دانشجویان دانشکده با مبانی علمی اصول تغذیه و ضرورت‌های رعایت برنامۀ غذایی سالم، برگزار شد.

شرف دوست اظهار کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، تغذیه سالم و اصلاح عادات نامناسب غذایی مانند آهسته غذا خوردن و بیشتر جویدن غذا می‌تواند خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های‌ قلبی و عروقی، سرطان‌ها و دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

وی ضمن ارائۀ آموزش‌هایی در خصوص پروتئین‌ها، چربی‌ها، فیبر، کلسیم بر ضرورت ایجاد یک رژیم غذایی سالم تأکید کرد: افراد باید برنامه‌ریزی رژیم غذایی سالم را به عنوان مراحل کوچک و قابل کنترل در نظر بگیرند.

همچنین با بیان مطالبی درمورد تغذیه سالم در پیشگیری از دیابت و چاقی و توصیه های غذایی برای افراد دیابتی گفت؛ مصرف سه وعده غذایی و سه میان وعده در روز، برای افراد دیابتی در کنترل قند خون ضروری است.

وی خاطر نشان کرد: انجام آزمایش تست قند خون در مادرانی که دوران بارداری دیابتی دارند در 6 هفته بعد از زایمان،  الزامی است.

گفتنی است: این کارگاه در پنجمین روز از هفته سلامت 5 اردیبهشت ماه 1403در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد و در پایان جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

 همچنین کارکنان و دانشجویان جهت دریافت برنامه غذایی و مشاوره روانشناسی  به کارشناسان مراجعه کردند.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار داخلی
  • کد خبر : 331699
:
کلیدواژه ها
زهرا بدری
خبرنگار

زهرا بدری

تصاویر

Template settings