• 1404/01/17 - 07:36
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدید کنندگان: 42
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:

نقش فعالیت بدنی مناسب در ارتقای سلامتی برای بهبود کیفیت زندگی

رئیس دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت 17 فروردین روز جهانی فعالیت فیزیکی گفت: انجام فعالیت فیزیکی علاوه بر مزایای سلامتی، می‌تواند بار اقتصادی ناشی از هزینه‌های پزشکی را به حداقل کاهش دهد.

346549.mp3 نقش فعالیت بدنی مناسب در ارتقای سلامتی برای بهبود کیفیت زندگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر اسماعیل ابراهیمی رئیس دانشکده علوم توانبخشی با بیان این مطلب عنوان کرد: فعالیت‌های فیزیکی به فعالیت‌هایی اطلاق می‌شود که شخص به‌صورت ارادی و با انتخاب خود برای رسیدن به یک هدف با استراتژی و با نقشه راه این مسیر را ادامه می‌دهد.

 

وی بیان کرد: بهترین فعالیت فیزیکی ایستادن بر روی دو پا، راه رفتن و نیمه دویدن است، زیرا انسان به عنوان یک موجود خاکی تمام حرمت و توانمندیش این است که می‌تواند بر روی دوپا بایستد و فعالیت داشته باشد.

 

ابراهیمی با اشاره به این مطلب که فعالیت بدنی منظم و کافی نقش  اساسی در سلامتی انسان را دارد، گفت: این امر می‌تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله فشار خون بالا، بیماری قلب و عروق، پوکی استخوان، دیابت، ضعف ستون فقرات و افسردگی را کاهش دهد.

 

وی تاکید کرد: فعالیت بدنی علاوه بر مزایای سلامتی متعدد، می‌تواند بار اقتصادی ناشی از هزینه‌های پزشکی را به حداقل برساند.

 

ابراهیمی ادامه داد:  فعالیت فیزیکی می‌تواند سلامت جسمی و ظاهری را بهبود بخشیده و در طول روز انرژی بیشتری داشته و هنگام شب، با آرامش بیشتر بخوابند.

 

 وی بیان کرد: انجام این فعالیت‌‌ها بر سلامت روان نیز تاثیرگذار است و به افراد کمک کند تا با افسردگی، اضطراب و استرس، مقابله کنند.

 

ابراهیمی افزود: پشت میزنشینی طولانی مدت، افراد را در معرض کمردرد و آسیب دیسک‌های کمر قرار می‌دهد، در نتیجه افرادی که روزانه پشت میزنشینی دارند نسبت به افراد دیگر بیشتر در معرض کمردرد و آسیب دیسک های کمر قرار دارند، بنابراین افراد باید مقدار زمان‌هایی که در حالت استاتیک و بدون فعالیت (مانند پشت میز نشستن) قرار دارند را کاهش داده و در طول زمان های ثابت کاری هر 20 دقیقه به مدت 60-30  ثانیه را به انجام حرکات کششی یا پیاده روی در جا اختصاص دهند.

 

وی با تاکید بر اینکه یکی از راهکارهای پیشگیری از آسیب‌های بدنی، فعالیت فیزیکی به‌ویژه ایستادن است، گفت: زیرا با انجام این کار به همان میزان که از بدن به زمین نیرو وارد می‌شود به همان اندازه از زمین به بدن نیرو وارد می‌شود.

 

ابراهیمی تصریح کرد: راه رفتن بدون کفش و تماس مستقیم کف پا با شن، سنگ و چمن باعث عملکرد بهتر بدن و ایجاد حس خوب در مغز می‌شود.

 

گفتنی است، براساس تعریف سازمان جهانی بهداشت، به هر گونه حرکت بدنی که از سوی عضلات ایجاد، و باعث مصرف انرژی و فعال نگهداشتن فرد شود، فعالیت فیزیکی می گویند. فعالیت هایی مانند اوقات فراغت، راه رفتن، دوچرخه سواری، ورزش، تفریح، و بازی کردن می‌تواند افراد را فعال نگه دارد.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار
  • کد خبر : 346549
:
کلیدواژه ها
زهرا بدری
خبرنگار

زهرا بدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings