• 1402/10/17 - 09:37
  • - تعداد بازدید: 244
  • - تعداد بازدید کنندگان: 186
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

سمینار ساخت علمی و تخصصی عینک طبی برگزار شد

سمینار ساخت علمی و تخصصی عینک طبی با هدف توانمند سازی دانش آموختگان اپتومتری و ارائه آخرین دستآوردهای اپتومتری در زمینه عدسی های در دانشکده برگزار شد و موضوعات آشنایی با تازه های عدسی های افتالمیک و معرفی جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا برای ساخت عدسی های افتالمیک مطرح شد.

321966.mp3 سمینار ساخت علمی و تخصصی عینک طبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ این سمینار با هدف توانمند سازی دانش آموختگان اپتومتری با همکاری گروه اپتومتری دانشکده علوم توانبخشی و شرکت های مطرح در زمینه اپتیک، با حضور 300 نفر از متخصصین و صاحب نظران علوم بینایی از سراسر کشور در روزهای 14 و 15 دی ماه 1402 در سالن همایش دکتر کنزی در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

دکتر عبداله فرزانه استادیار گروه اپتومتری و دبیر علمی این سمینار گفت: هدف از این سمینار ارائه آخرین دستآوردهای اپتومتری در زمینه عدسی های افتالمیک، روش صحیح انتخاب فریم و عدسی عینک، استفاده از روش های نوین برای اندازه گیری و فیتینگ عینک، ساخت علمی و تخصصی عینک های طبی است، همچنین در خصوص روش های جدید، برای بررسی عملکرد اپتیکی عدسی ها و ارائه عینک در موسسات عینک طبی مطالبی ارائه کرد.

دبیر علمی خاطر نشان کرد: دانشکده علوم توانبخشی با بهره گیری از دانش بالای اساتید گروه و امکانات پیشرفته لابراتوار فیت و ساخت عینک، پتانسیل بسیار بالایی برای برگزاری دوره های بازآموزی ساخت عینک طبی را دارد.

وی با اشاره به این مطلب که جمعیت سالمندی درکشور رو به افزایش است، گفت: بهترین روش برای اصلاح پیرچشمی استفاده از عینک های دو کانونی و تدریجی است و توصیه کرد به جای دو عینک برای دور و نزدیک از عینک های بایفوکال و تدریجی استفاده شود.

سپس مبانی فیتینگ، دیسپنسینگ و ساخت دقیق این عینک ها با جزئیات کامل تشریح شد و به منظور افزایش مهارت و توانمندسازی بیشتر اپتومتریست ها، مراحل مختلف ساخت عینک طبی از طریق کارگاه های عملی آموزش داده شد.

دبیر علمی این سمینار افزود: با توجه به شیوع بالای نزدیک بینی و رشد بیشتر آن در سال های آینده، امروزه دانشمندان علوم بینایی، چشم پزشکان و اپتومتریست ها تلاش می کنند با استفاده از روش های مختلف مانند استفاده از قطره آتروپین رقیق شده، اورتوکراتولوژی، فعالیت های فیزیکی بیشتر در محیط های خارج از منزل و عدسی های کنترل نزدیک بینی از پیشرفت آن تا حد ممکن جلوگیری کنند.

در ادامه طرح های مختلفی از عدسی های کنترل نزدیک بینی در دنیا نمایش داده شد و اثربخشی آنها مورد بحث قرار گرفت.

در بخش دیگری از سمینار دکتر اسماعیل ابراهیمی رییس دانشکده علوم توانبخشی نکاتی را درباره نقش اپتومتریست ها در نظام سلامت کشور و همچنین مطالبی در خصوص مشکلاتی که بر سر راه جامعه توانبخشی از قبیل اینتاکدهای مالیاتی، مالیات بر ارزش افزوده و شرح وظایف سایر رشته های توانبخشی را بیان کرد.

وی راه اندازی دوره دکترای حرفه ای را در همه رشته های توانبخشی به خصوص رشته اپتومتری لازم دانست و بر ضرورت پیگیری آن از طریق متخصصین رشته های توانبخشی و مسئولین ذیربط در دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید نمود.

در حاشیه این سمینار جلسه نمایندگان استانی، با حضور رییس انجمن علمی و هیئت مدیره انجمن علمی و جامعه اپتومتری برگزار شد و مشکلات مختلف اپتومتریست ها در سراسر کشور مطرح شد.

در این راستا  قرار شد کارگروه هایی  متشکل از افراد صاحب نظر و باتجربه برای استانداردسازی خدمات اپتومتری، مشکلات مربوط به مالیات، بیمه ها و راه اندازی نسخه الکترونیک تشکیل شود و در جلسات بعدی عملکرد این کارگروه ها مورد ارزیابی قرار گیرد.

گفتنی است : در این سمینار دو روزه 4 پنل تخصصی و 3 کارگاه باز آموزی با حضور اساتید و متخصصان حوزه چشم و بینایی ارائه شد و در پایان از زحمات خانم سوسن گرانمایه دبیر اجرایی سمینار به خاطر 30 سال خدمت صادقانه در گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر شد.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار
  • کد خبر : 321966
:
کلیدواژه ها
زهرا بدری
خبرنگار

زهرا بدری

تصاویر

Template settings