به همت دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
دوازدهمین سالگرد نشستهای حمایتی والدین دارای فرزند کم شنوا برگزار شد
دوازدهمین سالگرد نشستهای گروهی و حمایتی والدین دارای فرزند کمشنوا با هدف افزایش سطح آگاهی، انگیزه و مهارتهای لازم خانوادهها از سوی گروه شنوایی شناسی دانشکده با حضور والدین، دانشجویان و اساتید دانشکده درسالن آزادی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ در این راستا دکتر فرنوش جاراللهی عضو هیئت علمی شنوایی شناسی و دبیر علمی این کمپین در خصوص اهمیت تلاش برای تغییر نگرشهای نادرست جامعه در مورد کمشنوایی و ناشنوایی تاکید کرد و اظهار داشت افراد دارای کم شنوایی و ناشنوایی استعدادهای درخشانی دارند که میتوانند در جایگاههای شغلی مختلفی حضور یابند.
وی گفت: در این بین، خودباوری افراد دارای کمشنوایی و ناشنوایی اهمیت زیادی دارد و جامعه نیز نقش بسزایی در راستای فرهنگ سازی پیرامون موضوعات و باورهای نادرست در مورد کمشنوایی دارد.
جاراللهی خاطر نشان کرد: که کودکان باید با هر روش و وسیلهای با دیگران ارتباط برقرار کنند تا سالهای طلایی و اوج یادگیری را از دست ندهند.
وی در ادامه افزود: کودکان را با توجه به علائق و توانمندیهایشان به مهارت آموزی تشویق کنیم تا بتوانند در جامعه با افراد دیگر ارتباط برقرار کنند و از فرصتهای تحصیلی و شغلی مناسبی بهرهمند شوند.
در بخش دیگری از این برنامه والدین دارای فرزند کم شنوا به بین چالشها و دغدغههای موجود پرداختند و همچنین تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند.
در این جلسه ویدیوئی پیرامون دیدگاهها و نظرات افراد جامعه در مورد افراد دارای کم شنوایی و ناشنوایی، تجربیات ارتباط با این افراد و همچنین فرصتهای شغلی و تحصیلی آنها پخش شد.
کامنت