• 1402/02/13 - 12:08

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران کارگاه و جلسات مشاوره روانشانسی ورزشی ویژه دانشجویان دختر عضو تیم های ورزش قهرمانی برگزار می کند.

14255.mp3 کارگاه و جلسات روانشناسی ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود

به نقل از روابط عمومی تربیت بدنی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ این برنامه با هدف آموزش مهارت های روانشناختی و بهبود عملکرد ورزشکاران روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت 15 تا 17 در سالن ورزشی شهید همت دانشگاه دایر خواهد بود.

بر این اساس دانشجویان علاقمند می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09125140917 نرجس امام قلی نژاد کارشناس تربیت بدنی تماس حاصل کنید.

دانشجویان علاقمند به اخبار ورزشی می توانند جهت مشاهده آخرین اخبار ورزشی دانشگاه به لینک زیر مراجعه کنند.

سایت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی