• 1402/02/19 - 10:10
در دانشکده علوم توانبخشی؛

کارگاه آموزشی پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس و نرم افزار آذرسا برگزار می شود

معاون پژوهشی دانشکده خبر از برگزاری کارگاه آموزشی پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس و نرم افزار آذرسا در خرداد ماه 1402 را داد.

14530.mp3 کارگاه آموزشی پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس و نرم افزار آذرسا برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ معاونت پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی در نظر دارد در راستای ارتقاء سطح سواد اطلاعاتی دانشجویان دانشکده کارگاه آموزشی پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس و نرم افزار آذرسا را، روز چهارشنبه 3 خرداد ماه  1402 در سالن برکم دانشکده برگزار کند.

این کارگاه با تدریس خانم فاطمه خباز _کارشناس ارشد کتابداری برگزار می شود که سر فصل مطالب به شرح زیر است:

• آشنایی با پایگاه اطلاعاتی (ISI )
  • آشنایی با نرم افزار نوپا و سامانه منبع یاب
  • آشنایی با نرم افزار کتابخانه (آذرسا)

دانشجویان می توانند جهت ثبت نام و شرکت در کارگاه تا پایان وقت اداری سه شنبه 2 خرداد ماه  1402 به واحد کتابخانه دانشکده مراجعه کنند .

لازم به ذکر است برای شرکت کنندگان گواهی صادر می شود .

زمان:   چهارشنبه 3 خرداد ماه  1402

ساعت: 9  الی 12