• 1403/05/23 - 11:48

چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در انتشارات معتبر بین المللی

کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تحت عنوان «آمار حیاتی کاربردی برای علوم پزشکی و بهداشت» توسط انتشارات اشپرینگر سنگاپور منتشر شد.

336915.mp3 چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در انتشارات معتبر بین المللی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ کتاب «Practical Biostatistics for Medical and Health Sciences» ،«آمارحیاتی کاربردی برای علوم پزشکی و بهداشت» نویسنده مسئول و  نویسنده اول، دکتر سید حسن صانعی عضو هیئت علمی گروه علوم پایه توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در انتشارات اشپرینگر سنگاپور که یکی از معتبرترین انتشارات دنیا است، در 394 صفحه در آگوست 2024  به چاپ رسید.

صانعی گفت: این کتاب به چالش ارائه آمار زیستی به مخاطبان علوم پزشکی و سلامت به طور منسجم می پردازد.

به گفته نویسنده این کتاب، شامل 13 فصل برای دانشجویان و محققین علوم پزشکی طراحی شده است که از مفاهیم اساسی مانند مقیاس‌های اندازه گیری و شاخص‌های آماری شروع و به موضوعات پیشرفتهای مانند احتمال، همبستگی، رگرسیون،  آنالیز واریانس و شاخص‌های سلامت و بیماری می‌پردازد.

وی اظهار داشت: مثال‌های کاربردی، درک خواننده را از مفاهیم آمار زیستی افزایش می‌دهد و رویکرد تدریجی آن، فهم آسان را حتی برای افراد غیر آماری تسهیل می‌کند.

صانعی خاطر نشان کرد: نرم‌افزار مورد استفاده برای تمام این فصول کتاب SPSS  بوده که به کاربران شیوه استفاده و تفسیر نتایج را آموزش می‌دهد.

مطالعه این کتاب به محققین علوم پزشکی و بهداشت توصیه می‌شود زیرا آنها را قادر می‌سازد تا مفاهیم آماری را درک کنند و در پژوهش‌های خود استفاده نمایند.

گفتنی است، اولین کتاب انگلیسی دکتر صانعی سه سال پیش با عنوان کتاب داستان پژوهشی :کاوشی تازه در  دنیای تحقیقات علمی « A Tale of Research: A Novice Exploring the World of Scientific Research» در انگلستان منتشر شد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار