• 1401/06/02 - 11:56

پیام تبریک معاون دانشجویی و فرهنگی به مناسبت هفته دولت

معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، فرا رسیدن هفته دولت را تبریک گفت.

4496.mp3 پیام تبریک معاون دانشجویی و فرهنگی به مناسبت هفته دولت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ معصومه روز بهانی؛ معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده در پیامی به مناسبت هفته دولت که اولین روز آن که با عنوان روز میثاق با ولایت نامگذاری شده را تبریک گفت.

که متن پیام بدین شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته دولت که به پاسداشت شهادت مظلومانه دو یار مردمی و باوفای امام امت، شهیدان رجائی و باهنر عجین شده است و یادآور ازخودگذشتگی و ایثار دولتمردانی است که جان خود را برای اعتلای نظام فدای اسلام و ایران کرده اند را گرامی داشته و ضمن تبریک روز کارمند به کارکنان عزیز و سخت کوش دانشکده علوم توانبخشی، در اولین روز این هفته که میثاق با ولایت نام گرفته با امام خود عهد می بندیم که همچون این شهیدان و به فرموده مرجع فقیدمان پشتیبان ولایت باشیم تا به مملکت آسیبی نرسد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا