• 1402/04/04 - 10:06

نشست علمی - تخصصی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌شود

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ایران از برگزاری نشست ملی علمی- تخصصی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مصرف مواد مخدردر دانشگاه ایران خبر داد.

16684.mp3 نشست علمی - تخصصی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ دکتر عبدالوهاب برادران _ سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ایران اظهار کرد: نشست ملی علمی- تخصصی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مصرف مواد مخدر با شعار « اول مردم: انگ و تبعیض را متوقف و پیشگیری را تقویت کنیم » در تاریخ 6 تیرماه از ساعت 9 تا 13 در سالن شهید یاسینی مرکز همایش های بین المللی رازی  به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود.

وی افزود: این نشست ویژه کارشناسان ،متخصصان حوزه بهداشت، مشاوره روانشناسی و سایرین است.

علاقمندان می توانند برای شرکت به صورت آنلاین از طریق لینک https://mohit.online/event/j52kkb  اقدام کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی