• 1401/08/17 - 12:58

نخستین مسابقات لیگ درون دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود

مدیریت تربیت بدنی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران از برگزاری لیگ درون دانشگاهی برای نخستین بار در این دانشگاه خبر داد.

7249.mp3 نخستین مسابقات لیگ درون دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی: مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد برای نخستین بار مسابقات لیگ درون دانشگاهی برگزار کند.

این مسابقات سالیانه در 6 رشته ورزشی (دختر و پسر) از آذر ماه  سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه 1402 به صورت مستمر برگزار می‌ شود و سهیمه هر دانشکده در مسابقات براساس تعداد دانشجویان در هر ورودی تعیین می‌ شود.

در پایان لیگ؛ جوایز، احکام قهرمانی و مدال به دانشجویان و کاپ قهرمانی به دانشکده ها اهدا می شود.

بر این اساس دانشجویان محترم برای ثبت‌نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند،تا تاریخ 1401/08/30 به مسئول تربیت بدنی دانشکده خانم زینال زاده مراجعه نمایند .

بخش پسران: فوتسال (9 نفره)، شطرنج (3 نفره)، دارت (3 نفره)، فوتبال رومیزی (2 نفره)، آمادگی جسمانی (3 نفره)، دوومیدانی امدادی 200 متر (4 نفره)

بخش دختران: داژبال (5 نفره)، دارت (3 نفره)، شطرنج (3 نفره)، فوتبال رومیزی (2 نفره)، آمادگی جسمانی (3 نفره)، دوومیدانی امدادی 200 متر (4 نفره)

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی