• 1401/08/05 - 08:37
در دانشگاه علوم پزشکی ایران

نخستین جشنواره عکس «ایران من» برگزار می شود

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران نخستین جشنواره عکس «ایران من» را برگزار می کند.

6735.mp3 نخستین جشنواره عکس «ایران من» برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، ثبت تصاویر با موضوع آزاد از رویدادها و فعالیت های روزانه در بیمارستانها، دانشکده ها، خوابگاهها، شبکه های بهداشت و سایر مراکز دانشگاه علوم پزشکی ایران می توانند سوژه عکاسی شرکت کنندگان در این جشنواره باشند.

کارکنان و دانشجویان علاقه مند باید عکس های خود را به همراه توضیح مختصری از سوژه عکاسی شده همراه با نام و نام خانوادگی خود ، محل اشتغال و شماره تلفن همراه  تا پایان آبان ماه 1401 به پست الکترونیک iumspr@iums.ac.ir  ارسال کنند.

نفرات اول تا پنجم این جشنوراه  بدون پرداخت هزینه در کارگاه های آموزش تخصصی عکاسی شرکت می کنند؛ همچنین عکسهای منتخب در تلویزیون شهری به نام خود شرکت کننده نمایش داده می شود.

پایان مطلب//

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان