• 1401/11/26 - 11:55

فرصت مجدد آزمون جاماندگان از مسابقه آوایی خواهران فراهم شد

اداره توسعه فعالیت های قرآنی دانشگاه، شرایطی برای حضور جاماندگان از آزمون آوایی خواهران در بخش دانشگاهی را مد نظر قرار داده است تا جاماندگان احتمالی از آزمون، بتوانند از این فرصت برای شرکت در این آزمون بهره مند شوند.

11699.mp3 فرصت مجدد آزمون جاماندگان از مسابقه آوایی خواهران فراهم شد

به گزارش اداره توسعه فعالیت های قرآنی مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ با توجه به شرایط نامناسب جوی در روز آزمون آوایی بخش خواهران در تاریخ ۲۳ بهمن ماه و تقاضا از طرف دانشجویان فرصت مجدد آزمون فراهم خواهد شد.

دانشجویان شهرستانی و احتمال جا ماندن تعداد دیگری از ثبت نام شدگان متقاضی شرکت در این آزمون، شرایطی را برای بهره مندی آن دسته از عزیزان که موفق به حضور در جلسه آزمون نشده اند، اتخاذ خواهد شد.

جاماندگان از آزمون می توانند برای اطلاع از این شرایط نام و نام خانوادگی خود را همراه رشته خود به شماره موبایل ۰۹۹۰۶۴۲۴۲۴۰ پیامک کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا