• 1402/07/15 - 12:37

فراخوان حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه محصول محور در حوزه سلامت

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ایران از فراخوان "حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه محصول محور ویژه اعضای هیئت‌علمی، پژوهشگران و محققین فعال در حوزه علوم پزشکی خبر داد.

20942.mp3 فراخوان حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه محصول محور در حوزه سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف حمایت از طرح های فناورانه محصول محور و در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، توسعه و انتقال دانش فنی و خلق دانش و فناوری های نوآورانه در حوزه بهداشت و سلامت، اقدام به جذب ایده در حوزه های مختلف پزشکی کرده است.

بدین منظور از اعضای هیئت علمی و فناورانی که در حوزه های مطرح شده صاحب تخصص و تجربه هستند، دعوت می شود جهت بهره مندی از حمایت بالعوض صندوق نوآوری و شکوفایی، در بازه زمانی مذکور نسبت به تکمیل فرم ارائه شده، اقدام نمایند.

سقف حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از پروپوزال های مصوب به شرط مشارکت یک شرکت و یا شتابدهنده دانش بنیان، 5 میلیارد ریال و به صورت بالعوض است.

محورهای اصلی فراخوان به شرح زیر می باشد:

•    استفاده از یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و همچنین ابر داده ها درتشخیص، پیشگیری و درمان بیماری ها
  •   دانش فنی فرآورده های سلامت محور (دارو، فرآورده های بهداشتی، کاشتنی ها تجهیزات پزشکی، ابزارهای تشخیصی و بیوسنسورها، میکروربات، بیونیک و پوشیدنی ها)
  •    بایومتریال در پزشکی و مهندسی بافت، جوهرهای زیستی، پرینتر ومحصولات سه بعدی
  •   آلینده های محیط زیستی ( شناسایی/ ارزیابی اثرات/ کنترل آالینده ها )
  •   سلامت و ایمنی مواد غذایی و پروبیوتیک
  •  زیست فناوری، نانو فناوری و علوم شناختی

شرایط متقاضی:

• الزامیست که محقق اصلی و سرپرست تیم جهت شرکت در این فراخوان حتما" عضو هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی باشند. این شرط الزامی برای ورود طرح به فرآیند ارزیابی است.
  • هر عضو هیئت علمی می تواند فقط در یک طرح به عنوان سرپرست تیم حضور داشته باشد. حضور به عنوان همکار در چند طرح، ممانعتی ندارد منوط به آنکه عضو هیئت علمی دیگری سرپرست تیم باشد.
  • شایان ذکر است که هیچ محدودیتی در تعداد اعضای تیم وجود ندارد.
  • البته توجه شود که بسته به موضوع طرح و به منظور اطمینان از حصول نتیجه، حضور تخصص های مرتبط در بدنه تیم الزامیست.

علاقمندان می توانند جهت  ثبت طرح شرکت به تارنمای پلتفرم چلنج به آدرس https://challenge.ir/sl/farakhan  مراجعه نمایند .

لازم به ذکر است مهلت ارسال طرح تا 30 مهر ماه می باشد.

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار داخلی
  • کد خبر : 20942