• 1402/05/07 - 10:10
دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد:

فراخوان اعزام نیرو برای برپایی موکب درمانی خدمت به زائران اربعین حسینی

دانشگاه علوم پزشکی ایران نیروهای تخصصی برای برپایی موکب زائرین اربعین حسینی اعزام می‌کند.

18302.mp3 فراخوان اعزام نیرو برای برپایی موکب درمانی خدمت به زائران اربعین حسینی

به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه ایران ؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران تصمیم به اعزام نیروهای تخصصی برای برپایی موکب درمانی زائرین حسینی را دارد. براین اساس داوطلبین می‌توانند پس از مطالعه کامل شرایط در صورت تمایل تا تاریخ مذکور فرم ثبت نام را تکمیل کنند.

همچنین قبل از شروع فرآیند ثبت نام، نکاتی را به اطلاع‌تان می‌رساند:

ثبت نام شما به منزله حضور قطعی در کاروان نیست و با توجه به اولویت زمان ثبت نام، ظرفیت و زمینه‌های همکاری مورد نیاز، با منتخبین برای تکمیل فرایند حضور در کاروان تماس گرفته خواهد شد.

زمان اعزام کاروان از تاریخ 5 تا 17 شهریور ماه 1402 خواهد بود. (بازه زمانی مذکور قطعی نیست و با توجه به شرایط امکان تغییر در برنامه وجود دارد)

نیروهای قابل اعزام:

برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمای ثبت نام به کانال اطلاع رسانی arbaeen_iums@ در پیام رسان بله مراجعه شود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,اعضاءهیئت علمی,اخبار داخلی