• 1401/03/02 - 12:45
  • - تعداد بازدید: 106
  • - تعداد بازدید کنندگان: 100
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
گروه اپتومتری دانشگاه ایران مطرح کرد:

عوارض مزمن کرونا بر ساختار چشم

گروه اپتومتری دانشگاه ایران با هدف شناسایی تاثیرات ویروس کرونا بر چشم و مراقبت های چشمی سمینار" اپتومتری و کووید ۱۹" را برگزار کرد.

238.mp3 عوارض مزمن کرونا بر ساختار چشم

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی :سمینار " اپتومتری و کووید ۱۹" در سالن شهید کاظمی دانشکده علوم  توانبخشی با حضور حدود  ۱۰۰ نفر از دانش آموختگان و دانشجویان اپتومتری برگزار شد.
 در این سمینار پیام نبوتی؛ مدیر گروه اپتومتری دانشکده علوم توانبخشی و همچنین عبدالله فرزانه ؛ عضو هیئت علمی گروه اپتومتری اظهار داشتند:  ویروس کرونا می تواند عمده ساختارهای چشمی  را هم تحت تاثیر قرار دهد و گاهی عوارضی ایجاد کند که تا مدتها باقی می ماند.
نبوتی بیان کرد: شایع ترین علامت چشمی ویروس کرونا، که در بعضی افرادمی تواند به عنوان اولین علامت کووید ۱۹ نیز باشد، التهاب ملتحمه (Conjunctivit) است.
در ادامه امیر اسهرلوس عضو هیئت علمی گروه اپتومتری دانشکده علوم توانبخشی گفت: که بعضی از واکسن های کووید ۱۹ هم می توانند مشکلات چشمی از جمله التهابات شبکیه، عصب بینایی، بافت یووآ ( پرده میانی چشم ) و ... ایجاد کنند.‌
راحله مروج ؛ دبیر علمی سمینار و عضو هیئت علمی گروه اپتومتری نیز خاطر نشان کرد: که ویروس کرونا می تواند از طریق چشم وارد بدن شود و گاها علائم سیستمیک ایجاد نماید.
گفتنی است: که همه سخنرانان اذعان داشتند دانش ما در مورد کرونا و علائم و آثار آن در حال حاضر چندان زیاد نیست و نیاز به تحقیقات و مطالعات بیشتر و جامع تری دارد تا بتوان با قطعیت بیشتری در مورد جنبه های مختلف مرتبط با بیماری کووید ۱۹ نظر داد.

در خاتمه سید امین فاطمی نماینده شرکت آی بک طب پارس به معرفی عدسی جدیدی پرداخت که خاصیت آنتی باکتریال دارد. وی خاطر نشان کرد: که در طراحی این عدسی از یک لایه نازک نقره استفاده شده است که خاصیت ضد میکروبی به آن می دهد و مخصوصا در دوران شیوع بیماری های واگیر می تواند بسیار مفید واقع شود.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 238
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings