• 1401/09/21 - 12:44
بنیاد ملی نخبگان برگزار می نماید:

شصت و یکمین سال جایزه البرز ویژه نخبگان

بنیاد فرهنگی البرز که متولی برگزاری جایزه البرز می باشد با هدف تجلیل از برگزیدگان علمی کشور هر ساله به تعدادی از دانشمندان، فناوران، دانشجویان و طلاب در سطوح مختلف جایزه اهدا می کند.

8855.mp3 شصت و یکمین سال جایزه البرز ویژه نخبگان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ بنیاد فرهنگی البرز در نظر دارد به منظور تجلیل از برگزیدگان علمی کشور و پس از شناسایی نخبگان در شاخه های مختلف علوم که از طریق ثبت نام افراد در سامانه ثبت نام نخبگان جایزه البرز صورت می گیرد، آیین اهدای جوایز را در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ برگزار نماید.

دانشجویان و فناورانی که تمایل به شرکت در این رویداد را دارند، می توانند با مراجعه به نشانی http://alborz-prize.ir/ اقدام به ثبت اطلاعات خود در سامانه ثبت نام نخبگان جایزه البرز کنند .

همچنین داوطلبان باید برای اطلاع از شاخص های ارزیابی به قسمت شیوه نامه های سایت بنیاد فرهنگی البرز مراجعه نمایند .

سرفصل های انتخاب:

• وضعیت آموزشی