• 1401/11/12 - 10:08

زمان ثبت نام وام های دانشجوئی اعلام شد

زمان ثبت نام وام های بیمه تامین اجتماعی ، شهریه ( مازاد و پردیس خودگردان ) ، تحصیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402- 1401 از سوی اداره رفاه دانشجویان اعلام شد.

11138.mp3 زمان ثبت نام وام های دانشجوئی اعلام شد

بنا بر اطلاع اداره رفاه دانشجویان  ، دانشجویان متقاضی می توانند جهت ثبت نام  وام ها  براساس آئین نامه  (ماده 2 آئین نامه و دستورالعمل اجرایی صندوق رفاه دانشجویان وام های صندوق به دانشجویان متقاضی ، مشروط به دارابودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئون دانشجوئی ، دارابودن اولویت نیاز مالی ) ، سپردن تعهد محضری و ثبت نام درحداقل تعداد واحدهای موردلزوم طبق مقررات آموزشی (دانشجویان نیمسال آخربا حداقل نصف واحدهای مورد لزوم) ، اقدام نمایند.

زمان :

از روزچهارشنبه مورخ 1401/11/12 لغایت 1401/11/23 با مراجعه به صفحه شخصی پرتال خود اقدام نمایند. مهلت ثبت نام تمدید نمی گردد.

توجه :

دانشجویان جهت دریافت وام تحصیلی می بایستی دربانک تجارت حساب تجارت کارت جوان جاری سراسری داشته و یا افتتاح نموده و شماره حساب را اعلام نمایند.

آدرس پرتال :                                           http://portal.srd.ir/login.aspx?univ=117

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی