• 1403/02/16 - 08:25

روز جهانی آسم،گامی برای افزایش سواد سلامت جامعه

کارشناس مرکز جامع سلامت ارشاد بهداشت شمال تهران خبر از برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی به مناسبت روزجهانی آسم در دانشکده توانبخشی را داد.

332255.mp3 روز جهانی آسم،گامی برای افزایش سواد سلامت جامعه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ مرکز جامع سلامت ارشاد بهداشت شمال تهران در نظر دارد به مناسبت روزجهانی آسم با هدف نقش مهم سواد سلامت در پیشگیری، درمان و کنترل این  بیماری برای کارکنان و دانشجویان، روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه 1403  از ساعت 30 :9 در سالن آزادی کلاس آموزشی برگزار کند.

این کلاس با سخنرانی خانم دکتر کولیوند و خانم معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر دار مرکز بهداشت با ارائه مطالبی در خصوص شناخت بیماری آسم، پیشگیری از بیماری آسم، علائم و علت بیماری، خود مراقبتی، عوامل محرک و کنترل آن و نکات مهم درحمله آسم تشکیل خواهد شد.

گفتنی است: شرکت در کلاس برای کارکنان الزامی و حضور برای دانشجویان نیز آزاد است.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار