• 1401/05/04 - 23:05
در جشن دانش آموختگی دانشجویان توانبخشی مطرح شد:

رئیس دانشکده علوم توانبخشی در جمع فارغ التحصیلان کارشناسی ورودی ۹۷ گفت: دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای رتبه برتر در سطح کشور در حوزه آموزش و پژوهش است.

3603.mp3 دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ برترین دانشکده در سطح کشور در حوزه آموزش و پژوهش

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی:  دکتر اسماعیل ابراهیمی تکامجانی در مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان مقطع کارشناسی گروه توانبخشی ورودی ۹۷ ضمن عرض تبریک به فارغ التحصیلان و خانواده های آنها اظهار کرد: دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران افتخار دارد که در سطح کشور از نظر آموزش و پژوهش دارای رتبه نخست است.

دکتر ابراهیمی با بیان این مطلب که رشته های گروه توانبخشی از تنوع و کیفیت خوبی برای تحصیل فراگیران برخوردار هستند، افزود: فارغ التحصیلان این گروه در رشته های گفتار درمانی، فیزیوتراپی، بینایی سنجی، ارتوز وپروتز،کار درمانی و شنوایی شناسی دغدغه کار ندارند و زمینه اشتغال برای آنها فراهم است، البته باید همت و اراده خود را برای افزایش سطح مهارت ها و توانمندی ها به کار گیرند.

گفتنی است مراسم جشن  دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی ورودی ۹۷ گروه علوم توانبخشی، روز دوشنبه سوم مرداد ۱۴۰۱ با حضور مسئولان دانشکده، فارغ التحصیلان و خانواده ایشان در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار شد.

اجرای موسیقی، برگزاری مسابقه، تهیه عکس یادگاری و قرائت سوگند نامه از بخش های متنوع این مراسم بود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا