• 1402/07/05 - 09:09

جلسه هم اندیشی کمیته اعتباربخشی دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد

جلسه هم اندیشی کمیته اعتباربخشی دانشکده علوم توانبخشی با حضور تیم ارزیابی اعتبار بخشی دانشگاه و مسئولان این دانشکده برگزار شد.

20529.mp3 جلسه هم اندیشی کمیته اعتباربخشی دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ در جلسه روز  سه شنبه  4 مهرماه 1402 دکتر اسماعیل ابراهیمی _رئیس دانشکده علوم توانبخشی در ابتدای این نشست  به ارائه گزارش عملکرد ونحوه اجرای برنامه های پرداخت و با اشاره به این مطلب که هرچند هنوز موفق به دریافت کمک ویژه دانشگاه و معاونت توسعه برای اجرای برنامه عملیاتی نشده ایم، ولی روند رو به رشد و مناسبی داشته ایم.

وی افزود: پیشرفت قسمت هایی از برنامه عملیاتی دانشکده در ماه های اخیر با حمایت های خارج از دانشکده، شامل خیرین و همچنین شهرداری منطقه ۳ تهران انجام شده است.
در ادامه دکتر مهشید دارابیگی ­­­_سرپرست تیم پایش دانشگاه ضمن تشکر از خدمات ارزنده و تلاشهای رئیس ومسئولان دانشکده توضیحاتی درباره ی نحوه ارائه برنامه عملیاتی دانشکده دیگر و ایرادات نسبی برنامه های دانشکده علوم توانبخشی بر طبق چک لیست های ارائه شده،بیان کرد.

دکتر فرنوش جاراللهی _ مسئول کمیته اعتبار بخشی دانشکده در مورد ۷ برنامه کلی عملیاتی دانشکده علوم توانبخشی توضیحاتی ارائه داد و پس از بررسی

برنامه ها، مقرر شد اصلاحات مد نظر تیم ارزیاب از قبیل اعلام نیازمندی های اجرا و طرح توجیهی را در مدت مشخص شده، انجام و به معاونین مربوطه دانشگاه ارسال گردد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار داخلی
  • کد خبر : 20529