• 1402/11/28 - 12:43
به مناسبت روز جوان و نیمه شعبان؛

جشن جان جهان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

ویژه برنامه‌ جان جهان به مناسبت روز جوان و میلاد امام زمان (عج) در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.

323942.mp3 جشن جان جهان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود

به نقل از مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ ویژه برنامه‌ای شاد و پرنشاط به مناسبت روز جوان و میلاد با سعادت امام زمان (عج) با عنوان "جان جهان" در روز چهارشنبه دو اسفند، از ساعت ۱۶ در سالن تربیت بدنی پردیس همت برگزار می‌شود.

در این برنامه، برنامه‌های متنوعی از جمله مولودی خوانی و مداحی، اجرای نمایش طنز، مسابقات و سرگرمی، قرعه کشی و جوایز نفیس پیش‌بینی شده استهمچنین پذیرایی میان وعده و شام نیز برای مهمانان در نظر گرفته شده است

گفتنی است، سرویس رفت و برگشت نیز برای رفاه حال شرکت کنندگان فراهم خواهد بود و حضور در این برنامه برای عموم آزاد و رایگان است. همچنین ثبت نام در این برنامه الزامی است.

برای ثبت نام در این برنامه تا روز دوشنبه 30 بهمن به درگاه زیر مراجعه شود:

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار