• 1401/09/14 - 13:44

بوتکمپ کارآفرینی در صنعت سلامت برگزار می‌شود

استارتاپ استودیو و شتاب دهنده هلثیو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و مجموعه پیشگامان سلامت شفا ،بوتکمپ کارآفرینی در صنعت سلامت را برگزار می کند.

8388.mp3 بوتکمپ کارآفرینی در صنعت سلامت برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ استارتاپ استودیو و شتاب دهنده هلثیو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و مجموعه پیشگامان سلامت شفا در نظر دارد بوتکمپ کارآفرینی در صنعت سلامت را به منظور فراهم کردن بستر آموزش اصول اولیه راه‌اندازی و مدیریت کسب و کار، شبکه‌سازی، تیم‌سازی، آشنایی با افراد تأثیرگذار این حوزه و همچنین آشنایی با اکوسیستم استارتاپی کشور در 32 ساعت و طی 8 کارگاه در 4 حوزه تخصصی در از 17آذر  الی 9 دی ماه  سال جاری برگزار نماید.

بوتکمپ کارآفرینی در صنعت سلامت به دو صورت حضوری و غیرحضوری برای ثبت نام فعال است و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به صفحه اختصاصی بوتکمپ کارآفرینی در صنعت سلامت، از جزئیات کارگاه‌ها و هزینه برگزاری مطلع شوند.

لینک ثبت نام

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,اعضاءهیئت علمی