• 1403/01/15 - 13:25

بزرگ‌ترین رویداد پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای دانشجویان برگزار می‌شود

شصت و دومین دوره کارگاه‌های روش تحقیق به عنوان بزرگ‌ترین رویداد پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای دانشجویان در 8 روز برگزار می‌شود.

330633.mp3 بزرگ‌ترین رویداد پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای دانشجویان برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پزشکی دانشگاه، شصت و دومین دوره کارگاه‌های روش تحقیق به عنوان بزرگ‌ترین رویداد پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای دانشجویان برگزار می‌کند.

این رویداد مهم پژوهشی از 18 فروردین 1403 طی 16 جلسه در 8  روز هماهنگ با تاریخ امتحانات ورودی 1401 و 1402 به همراه لیگ دانش‌پژوه برتر، مسابقه ارائه پروپوزال گروه‌های دانشجویی، اهدای جوایز نفیس و ورود مستقیم گروه های برتر به حوزه های پژوهشی در انتهای دوره برگزار می‌شود.

گفتنی است، ساعت برگزاری جلسات کارگاه‌ها از ساعت 13 تا 17 به صورت حضوری برای دانشجوهای شهر تهران و به صورت مجازی برای سایر دانشجویان علاقه مند برگزار خواهد شد، همچنین مکان برگزاری کارگاه‌ها در سالن 300 نفره مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی است. هزینه شرکت در این کارگاه‌ها 230 هزار تومان (25درصد تخفیف برای اعضای کمیته) است.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,آموزشی,اخبار ,اطلاعيه ها و انتصابات