• 1403/08/13 - 13:45
  • - تعداد بازدید: 82
  • - تعداد بازدید کنندگان: 75
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آشنایی مقدماتی با روش‌های توازن ذهن و تنفس دیافراگمی (MRDR)

در بیست و پنجمین کنگره کاردرمانی کارگاه آشنایی مقدماتی با روش‌های توازن ذهن و تنفس دیافراگمی با هدف اهمیت تنفس دیافراگمی در مقیاس جهانی و نقش آن در مدیریت استرس و ارتقا کیفیت زندگی توان‌جویان از سوی موسسه مهام دانش تنفس (مدت) برگزار شد.

340430.mp3 برگزاری کارگاه آشنایی مقدماتی با روش‌های توازن ذهن و تنفس دیافراگمی (MRDR)

 به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در این کارگاه اهمیت و جایگاه تنفس دیافراگمی از حوزه‌های تخصصی  مختلف مرتبط با سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر مسعود اسلامی _ بنیان گذار و مدیر عامل موسسه مهام دانش تنفس( مدت ) با اشاره به این مطلب که روش (MRDR)که بخشی از آن برگفته از یوگای کلاسیک یا علمی است، به کاربردهای این روش در مدیریت استرس در روند انجام فعالیتهای روزمره توان‌جویان، توانمندسازی ساختارهای حیاتی بدن در حوزه‌های کاردرمانی، فیزیوتراپی ،گفتار درمانی و شنوایی سنجی اشاره و از جایگاه ویژه آن در حوزه توانبخشی گفت.

وی به تشریح ارتباط و هماهنگی سه گانه در تمامی تمرینات عملی روش‌های MRDR شامل تحرک، تنفس، تمرکز به عنوان  عوامل بسیار مهم در توازن بخشی و به ساختارهای حیاتی بدن از جمله سازوکارهای دخیل در کنترل استرس در بیماران پرداخت.

در ادامه دکتر مهدی اکبری_عضو هیئت علمی شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران مطالبی در خصوص تعادل، سرگیجه، عصب واگ و نقش تنفس دیافراگمی در ارتقا سلامت و روند بهبودی بیان کرد.

وی عملکرد عصب واگ در سخن گفتن، عمل بلع، کنترل خلق و رفتار، توانمندی سیستم‌های ایمنی، گوارش و ارتباط این عصب حیاتی با تداوم در تنفس دیافراگمی در فعالیت های روزمره را مورد بررسی قرار داد.

 

در پایان دکتر سید بهنام الدین جامعی_ ریاست مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن جمع بندی کارگاه از دیدگاه نورووساینس  به تشریح ارتباط بین ذهن و بدن، اثرات متقابل تنفس دیافراگمی بر ساختارهای اعصاب حیاتی از جمله سمپاتیک و پاراسمپاتیک پرداخت.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار
  • کد خبر : 340430
:
کلیدواژه ها
زهرا بدری
خبرنگار

زهرا بدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings