• 1402/04/01 - 06:34

پایگاه تابستانی ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پنج رشته ورزشی برگزار می شود.

16586.mp3 برگزاری پایگاه تابستانی ویژه فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه؛ معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه  با همکاری معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه با هدف توسعه و گسترش امر ورزش در بین خانواده کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، پایگاه ورزشی تابستانه را در 5 رشته متنوع شامل: (فوتبال، والیبال، ورزشهای بومی محلی، شطرنج و شنا) در رده سنی 7 تا 12 سال به تفکیک در دو بخش دختران و پسران از 10 تیر تا 14 شهریور 1402 برگزار می کند.

علاقه مندان به شرکت در پایگاه ورزشی تابستانه ضمن مطالعه اطلاعیه برنامه در فایل ضمیمه می توانند برای ثبت نام حداکثر تا ساعت 14 روز دوشنبه 5 تیرماه  به مدیریت 1مور پشتیبانی و رفاهی (اتاق 104 -تربیت بدنی کارکنان ) مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است محل تشکیل کلاس ها سالن چندمنظوره ،چمن و استخر پردیس همت دانشگاه است.

آغاز ثبت نام پایگاه ورزشی فرزندان کارکنان

اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران