• 1402/10/25 - 13:58

اداره سلامت معاونت فرهنگی ،دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در روز سه شنبه 26 دی ماه وبینار آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان آنفلوانزا و بیماریهای شایع دستگاه تنفسی را برگزار می کند.

322309.mp3 برگزاری وبینار آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان " آنفلوانزا و بیماریهای شایع دستگاه تنفسی "

اداره سلامت معاونت فرهنگی ،دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ در راستای ارتقاء سطح علمی و آگاهی کارکنان دانشگاه ، در روز سه شنبه 26 دی ماه ١۴۰2 اقدام وبینار آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان " آنفلوانزا و بیماری های شایع دستگاه تنفسی " توسط آقای دکتر موسوی ، فوق تخصص بیماری های ریه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران را برگزار می کند.

لازم به ذکر است این وبینار ویژه کلیه رسته ها بوده و شرکت کنندگان الزاما" برای لحاظ شدن امتیاز کلاس و دریافت گواهی ضمن خدمت باید در حین برگزاری کلاس (در اسکای روم) حضور فعال داشته و فرم ارزشیابی کلاس مربوطه را ( بعد ازاتمام کلاس) تکمیل و به سوال های پیش آزمون و پس آزمون در سامانه آذرخش پاسخگو باشند.

WWW.skyroom.online/ch/iums/sth لینک جهت شرکت:

• گروه اخبار : گروه های محتوا,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار