• 1401/05/09 - 09:18

معاونت فرهنگی دانشکده علوم توانبخشی با مشارکت واحد بسیج جامعه پزشکی اقدام به برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دانشکده کرد.

3702.mp3 برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا به مناسبت دهه اول ماه محرم در دانشکده علوم توانبخشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی: به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفایش مراسم پرفیض زیارت عاشورا با رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی از روزشنبه  8 مرداد ۱۴01 در نمازخانه دانشکده آغاز و تا تاسوعای حسینی ادامه دارد.

پس از پایان مراسم با همت معاونت فرهنگی دانشکده علوم توانبخشی، واحد بسیج جامعه پزشکی و خیرین از عزاداران پذیرایی می‌شود .

• گروه اخبار : گروه های محتوا