• 1402/10/10 - 14:28

برگزاری سلسله جلسات ویژه فصل زمستان با عنوان" ازدواج، مسیر رشد و توسعه شخصیت"

مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسات پیش نیازهای ازدواج موفق ویژه فصل زمستان(دوشنبه های ازدواجی) با موضوع: ازدواج، مسیر رشد و توسعه شخصیت را روز دوشنبه ۱۱ دی ماه برگزار می کند.

321487.mp3 برگزاری سلسله جلسات ویژه فصل زمستان با عنوان" ازدواج، مسیر رشد و توسعه شخصیت"

به نقل از « مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران »، کارگاه های زمستان۱۴۰۲ مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران و اداره مشاوره و سلامت روان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در راستای ارتقاء سواد سلامت روان و انگ زدایی، سلسله جلسات پیش نیازهای ازدواج موفق ویژه فصل زمستان(دوشنبه های ازدواجی) با موضوع: ازدواج، مسیر رشد و توسعه شخصیت توسط مدرس دکتر مهرداد دشتی روان شناس و زوج درمانگر را روز دوشنبه ۱۱ دی ماه از ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار می کنند.

لینک شرکت و دریافت گواهی:

لازم به ذکر است گواهی سلسله وبینارهای دوشنبه های ازدواجی ویژه فصل زمستان در آخر زمستان صادر خواهد شد.

گفتنی است لینک ۱۵ دقیقه قبل وبینار فعال میشود.

همچنین ورود برای دانشجویان و سایر علاقمندان آزاد می باشد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,آموزشی