• 1402/03/04 - 11:22

دبیر برد بینایی سنجی وزارت بهداشت شرایط گروه بینایی سنجی دانشکده علوم توانبخشی را از نظر اعضای هیئت علمی، وضعیت آموزشی و پژوهشی، فضای فیزیکی و امکانات در حد بسیار مطلوب ارزیابی کرد.

15397.mp3 بازدید هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته بینایی سنجی وزارت بهداشت از دانشکده علوم توانبخشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ بازدید ادواری هیئت ممتحنه و ارزشیابی گروه بینایی سنجی دانشکده علوم توانبخشی با حضور 7 تن از اعضای هیئت بورد رشته بینایی سنجی وزارت بهداشت، رییس دانشکده و اعضای هیئت علمی گروه بینایی روز سه شنبه 3 خرداد  1402 انجام  شد.

در این بازدید دکتر اسماعیل ابراهیمی_ رییس دانشکده علوم توانبخشی ضمن خوشامد گویی به اعضای هیئت بورد توضیحاتی در مورد شرایط و جایگاه گروه آموزشی بینایی سنجی داد.

در ادامه دکتر پیام نبوتی_ مدیرگروه بینایی سنجی طی سخنانی به ارائه گزارشی از فعالیت ها و عملکرد های مختلف آموزشی و پژوهشی گروه در سال 1401 پرداخت .

دکتر عباسعلی یکتا_ دبیر بورد بینایی سنجی در پایان بازدید شرایط گروه را از جنبه های مختلف اعضای هیئت علمی، وضعیت آموزشی و پژوهشی، فضای فیزیکی و امکانات در حد بسیار مطلوب ارزیابی کرد .

گفتنی است در جلسه داخلی بورد، بازنگری منابع آزمون کارشناسی ارشد، کوریکولوم مقطع کارشناسی ارشد مطرح و در خصوص  اقدامات هیئت بورد در سال جاری اظهار نظر و تصمیم گیری شد .

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,اعضاءهیئت علمی