• 1402/07/05 - 09:21

تیم مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از دفتر توسعه آموزش دانشکده علوم توانبخشی بازدید کرد.

20536.mp3 بازدید مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی از دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ جلسه بازدید از دفتر توسعه آموزش دانشکده علوم توانبخشی با حضور مدیران و مسئولین مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) ، رئیس دانشکده علوم توانبخشی، کارشناسان دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها، مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران و اعضاء هیئت علمی دانشکده چهارشنبه ۴ مهرماه در سالن آزادی دانشکده برگزار شد.

در این بازدید ابتدا دکتر ابراهیمی رئیس دانشکده در خصوص اهمیت موضوع آموزش در دانشکده سخنرانی کرد.

در ادامه دکتر صالحی معاونت آموزشی دانشکده به سیاست های معاونت آموزشی در خصوص

توسعه آموزش و همچنین اهمیت حضور متخصص آموزش و پرورش در دفتر توسعه دانشکده اشاره کرد.

سپس دکتر نهاردانی مدیر دفتر توسعه آموزش گزارش مبسوط عملکرد یک ساله دفتر EDO را  ارائه نمود،که از جمله فعالیت های انجام شده دفتر توسعه آموزش نحوه ارزشیابی برنامه درسی اعضای هیئت علمی و دوره های آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی و فعالیت های کمیته دانشجویی بود.

محور بحث ها برنامه ریزی در راستای برگزاری دوره های بالندگی، ارتقای توانمندهای اعضای هیئت علمی از طریق نیازسنجی ، نظارت در اجرای فرایندهای آموزشی گروه ها، ارزشیابی فعالیت های آموزشی گروه های آموزشی و انجام اقدامات در راستای پاسخگویی اجتماعی در دفاتر توسعه بود.

گفتنی است: این بازدیدها هر دو هفته یکبار با هدف اطلاع از عملکرد دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان به منظور همفکری و ارتباط دفاتر  توسعه انجام می شود .

• گروه اخبار : گروه های محتوا,کارکنان,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار داخلی
  • کد خبر : 20536