• 1401/08/16 - 15:34

ایمیل فعلی به پلتفرم جدید منتقل می شود

7167.mp3 ایمیل فعلی به پلتفرم جدید منتقل می شود

از روز دوشنبه مورخ 1401/8/16 ایمیل فعلی به پلتفرم جدید منتقل و تمام ایمیل‌ها در پلتفرم جدید با آدرس فعلی mail.iums.ac.ir دریافت خواهد شد.

به اطلاع می‌رساند دسترسی به ایمیل‌های قبلی با نام کاربری و پسورد قبلی تا پایان هفته (مورخ 20 آبان 1401) در آدرس oldmail.iums.ac.ir امکان‌پذیر خواهد بود.

تمامی محتوای ایمیل‌های قبلی در 10 روز آتی به مرور به پلتفرم جدید انتقال داده خواهد شد.

ضمنا برای ورود به پست الکترونیک جدید از رمز عبور کاربری دانشگاه استفاده نمایید و درصورت عدم دسترسی به کاربری فوق با مراجعه به https://account.iums.ac.ir نسبت به دریافت رمز عبور اقدام نمایید. در صورت نیاز با شماره مرکز تماس مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به شماره 47701000 تماس بگیرید.

برای دسترسی به راهنمای دریافت و تغییر کلمه عبور، راهنمای انتقال اطلاعات تقویم و راهنمای انتقال فهرست مخاطبین از سامانه ایمیل قدیم به ایمیل جدید، به سایت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات به آدرس it.iums.ac.ir مراجعه کنید.

راهنمای انتقال اطلاعات تقویم از سامانه ایمیل قدیم دانشگاه به سامانه جدید

راهنمای انتقال فهرست مخاطبین سامانه ایمیل قدیم به سامانه جدید ایمیل