• 1401/12/06 - 14:29

اکران فیلم داستانی «نمایش ترومن» در دانشگاه علوم پزشکی ایران

پس از اکران فیلم نیز جلسه نقد و بررسی با حضور سید محمدحسین معصومی، استاد دانشگاه، منتقد و تحلیلگر فیلم برقرار خواهد بود.

12008.mp3 اکران فیلم داستانی «نمایش ترومن» در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش مدیریت فرهنگی و فوق برنامه مفدا دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ «باشگاه نقد فیلم ایران» فیلم داستانی «نمایش ترومن» یا "The Truman Show" را روز یکشنبه 7 اسفندماه از ساعت 14 در سالن آمفی تئاتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، برای عموم دانشگاهیان علاقه‌مند به موضوع رسانه به نمایش درخواهد آورد.
این فیلم یکی از پنج فیلمی است که از سوی «مدرسه زمستانه نقد دانشگاه علوم پزشکی ایران» با موضوع «رسانه‌ها در جهان ما» انتخاب شده است و سیر مطلب در نمایش دو فیلم داستانی دیگر به نام‌های شبکه ((۱۹۷۶) Network) و «جوی» ((۲۰۱۵) Joy) در هفته‌های آتی دنبال خواهد شد.
براین اساس از علاقه‌مندان به مباحث نقد علمی و نشانه‌شناسی در سینما و موضوعات مرتبط به رسانه و نسل‌ بعدی ارتباطات رسانه‌ای، دعوت می‌شود در این رویداد فرهنگی شرکت کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 12008