• 1402/06/22 - 11:44

اولین جلسه راهبردی مرکز نوآوری و شتابدهی در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد

رئیس دانشکده علوم توانبخشی خبر از تکمیل مرکز نوآوری و شتابدهی دانشکده علوم توانبخشی تا 20 مهر ماه سال جاری را داد.

20100.mp3 اولین جلسه راهبردی مرکز نوآوری و شتابدهی در دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛ اولین جلسه کمیته راهبردی مرکز نوآوری و شتابدهی دانشکده علوم توانبخشی با حضور دکتر اسماعیل ابراهیمی_ رئیس دانشکده علوم توانبخشی ، خانم رئیسی و آقای حسن لو نمایندگان توسعه  فناوری معاونت ریاست جمهوری، دکتر رضا فلک _ نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران ،  دکتر حسن حداد زاده _ نماینده دانشکده توانبخشی ، دکتر حسین سلمانی و مهندس آل بویه نمایندگان بهره بردار در محل مرکز نوآوری و شتابدهی دانشکده علوم توانبخشی روز چهارشنبه 22 شهریور 1402 برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم توانبخشی ضمن تشکر از همکاری های  پیمانکار و ریاست جمهوری به حمایت های کامل و همه جانبه دانشکده در خصوص هماهنگی های لازم با شهرداری ، اداره برق ، ارگان های مربوطه و همچنین عوامل دانشکده جهت تسهیل امور مربوط به تکمیل این مرکز اشاره کرد.

حسین سلمانی با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات شورای راهبردی برای برنامه ریزی و انجام فعالیت های مرکز به ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده در سال ۱۴۰۱ پرداخت ، همچنین در ادامه جلسه در ارتباط با تجربه ها و دستاوردهای به دست آمده و خروجی های رویدادها و فعالیت ها تبادل نظر شد.

مهمترین تصمیمات این جلسه به شرح زیر است:

- تسهیل بر اجرای موارد عمرانی باقی مانده مرکز

- اتمام عملیات عمرانی توسط پیمانکار تا 20 مهر سال جاری

- استقرار کافی شاپ در طبقه همکف

گفتنی است در این مرکز حمایت از ایده برای تبدیل به نمونه اولیه خدمات یا محصول از نظر تجهیزات و مشاوره در این مرکز انجام می‌شود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,اعضاءهیئت علمی
  • کد خبر : 20100