• 1401/06/06 - 16:36
اداره سلامت معاونت دانشجویی و فرهنگی با همکاری دانشکده علوم توانبخشی به مناسبت هفته دولت برگزار می کند؛

ارائه خدمات بینایی سنجی و شنوایی شناسی و خدمت سنجش فشار خون برای کارکنان ستاد

به اطلاع می رساند به مناسبت گرامی داشت هفته دولت، خدمات بینایی سنجی و شنوایی شناسی در دانشکده علوم توانبخشی ارائه می شود.

4646.mp3 ارائه خدمات بینایی سنجی و شنوایی شناسی و خدمت سنجش فشار خون برای کارکنان ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم توانبخشی؛معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در نظر دارد با همکاری گروه بینایی سنجی و شنوایی شناسی دانشکده علوم توانبخشی به مناسبت هفته دولت، به کارکنان ستاد خدمات بینایی سنجی و شنوایی شناسی ارائه دهد.

مدیر اداره سلامت دانشجویی بیان کرد : همکاران محترم برای ثبت‌نام و یاکسب اطلاعات بیشتر می توانند، با شماره  ۸۶۷۰۳۵۱۱ تماس حاصل نمایند.

مکان و زمان ارائه خدمات بینایی و شنوایی شناسی

دانشکده علوم توانبخشی - دپارتمان شنوایی شناسی - بینایی سنجی

سه شنبه ۸ شهریور ماه ۱۴۰۱

ساعت : ۸:۳۰ الی ۱۲

گفتنی است: اداره سلامت دانشجویی و فرهنگی خدمات سنجش فشار خون را در درمانگاه معاونت دانشجویی و فرهنگی روز چهارشنبه 9 شهریور ماه  ۱۴۰۱  از ساعت  10  الی 12 ارائه خواهد کرد .

• گروه اخبار : گروه های محتوا