• 1402/05/16 - 07:37

اجرای طرح غربالگری سرطان های شایع زنان در دانشگاه علوم پزشکی ایران

مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران از اجرای طرح غربالگری سرطان های شایع زنان ویژه کارکنان این دانشگاه خبر داد.

18585.mp3 اجرای طرح غربالگری سرطان های شایع زنان در دانشگاه علوم پزشکی ایران

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر رضوان مدنی _ مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با توجه به کاهش حدودا ده ساله شیوع سرطان سینه در خانم­ های ایرانی نسبت به سایر کشورها، تصمیم گرفته شده تا در خصوص سلامت بانوان گام های موثری برداریم.

وی افزود: در این راستا بعد از جلسات کارشناسی مقرر شد غربالگری سرطان سینه و دهانه رحم در خانم های 40 تا 50  ساله دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شود.

رضوان مدنی اظهار کرد: این برنامه با موافقت هیات رییسه دانشگاه به مرحله برنامه ریزی رسید و بلافاصله کمیته علمی و اجرایی آن با حضور متخصصین در رشته های زنان، جراحی پستان، رادیولوژی، انکولوژی، پزشکی اجتماعی و نمایندگان معاونت های تحقیقات و فنآوری، بهداشت، درمان، توسعه و مدیریت­های آمار و فناوری اطلاعات و روابط عمومی تشکیل و پس از نشست های متعدد طح پیشنهادی علمی تهیه و نحوه اجرا تدوین شد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,کارکنان,اعضاءهیئت علمی