• 1402/10/18 - 11:35

آغاز ثبت‌نام وام بیمه تامین اجتماعی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران

ثبت نام وام بیمه تامین اجتماعی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در مقاطع فوق تخصص، تخصص و P.hd آغاز شد.

321913.mp3 آغاز ثبت‌نام وام بیمه تامین اجتماعی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران

به نقل از اداره رفاه مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشجویان مقاطع فوق تخصص، تخصص و دکترای تخصصی (Phd) می‌توانند برای دریافت وام بیمه تامین اجتماعی براساس آئین نامه صندوق رفاه و زمانبندی اعلام شده در سامانه پرتال صندوق رفاه دانشجویان ثبت نام کنند.

گفتنی است، دانشجویان متقاضی باید قبل از ثبت نام برای اطلاع از جزئیات دستورالعمل ثبت نام و راهنما را مطالعه کنند. براین اساس ارائه تعهد محضری، داشتن شماره شبا حساب برای وام بیمه تامین اجتماعی الزامی و مهلت ثبت نام نیز تمدید نمی‌شود.

همچنین زمان ثبت نام در درگاه ورودی http://portal.srd.ir/login.aspx?univ=117 از تاریخ 16 تا 25 دی ماه است.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,دانشجویی,آموزشی,اعضاءهیئت علمی,اخبار
  • کد خبر : 321913