برگزاری کارگاه گروه آموزشی گفتاردرمانی

| تاریخ ارسال: 1398/11/6 |
کارگاه " روش های ارزیابی، درمان و مداخله گفتار و زبان در آسیب شنوایی" در تاریخ ۲/۱۱/۹۸ در سالن سمینار ۲ دانشکده علوم توانبخشی ایران برگزار گردید.
کارگاه فوق با حضور دانشجویان مقطع کارشناسی گفتاردرمانی و با تدریس سرکار خانم مرضیه حسنوند عضو دپارتمان گفتاردرمانی ایران، برگزار شد. در ابتدای جلسه پس از مقدمه ای مختصر بر آسیب شنوایی، علل و پیامدهای آن ، به اهمیت نقش خانواده در مداخله و همچنین مشاورات لازم به خانواده دارای فرزند کم شنوا پرداخته شد. سپس پیرامون نحوه ارتباط مناسب درمانگر با کودک کم شنوا و در نهایت به اصول و چگونگی مداخلات لازم در حیطه گفتار و زبان این گروه از کودکان اشاره شد.
همچنین مدرس کارگاه فوق بر لزوم و اهمیت برگزاری کارگاه هایی با محوریت اصول بالینی و توانبخشی گفتار و زبان در این گروه از افراد جامعه در سنین مختلف، تاکید کرد.
و در پایان از دفتر توسعه آموزش و معاونت آموزشی دانشکده جهت فراهم نمودن زمینه کارگاه هایی با این محوریت تشکر و قدردانی نمود.

دفعات مشاهده: 978 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر