ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 93

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۶/۲۳ |

ضمن تبریک به داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 93 پذیرفته شده ­اند بدینوسیله به اطلاع پذیرفته شدگان  می­رساند :

پس از اطمینان از تکمیل مدارک و دریافت پیام ((ثبت نام مورد تائید است)) لازم است از تاریخ 93/6/26   لغایت 93/6/31  با در دست داشتن مدارک مورد نیاز شخصاً

1. به هسته تحقیق و نظر دهی گزینش دانشگاه واقع دربزرگراه همت تقاطع شیخ فضل اله نوری ، ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران طبقه دوم اتاق 239 مراجعه نمائید.
  2. درخصوص اطلاع از امکانات رفاهی به سایت معاونت دانشجویی به آدرس سایت  vcs.iums.ac.ir     مراجعه نمائید.
  3. در خصوص اطلاع از شرایط و میزان شهریه پردیس بین الملل به آدرس سایت ic-postgraduate.iums.ac.ir   مراجعه نمائید.
  4. در نهایت جهت تکمیل ثبت نام با به همراه داشتن مدارک اسکن شده به کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم توانبخشی مراجعه نمایید .

لازم به ذکر است زمان انتخاب واحد دانشجویان و شروع کلاس ها متعاقباً اعلام می گردد .

دفعات مشاهده: 536 بار   |   دفعات چاپ: 92 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر