برگزاری نشست گروهی-حمایتی برای والدین دارای فرزند کم شنوا در گروه شنوایی شناسی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۴ |
برگزاری نشست گروهی-حمایتی برای والدین دارای فرزند کم شنوا در گروه شنوایی شناسی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران
Support Group for Hearing-Impaired Children&#۳۹;s Parents
دومین نشست گروھی-حمایتی برای والدین دارای فرزند کم شنوا به دبیری علمی سرکار خانم دکتر فرنوش جاراللهی و دبیری اجرایی آقای سعید اکله توسط گروه شنوایی شناسی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد. افزایش سطح آگاهی و انگیزه در والدین برای ساختن یک زندگی سالم، کمک به کسب مھارت ھای مھم زندگی، افزایش سطح دانش دانشجویان و دیگر علاقه مندان پیرامون مسائل ناشنوایی، استفاده از اندیشه ھا و راھکارھای متخصصین و والدین برای بهبود ارائه خدمات و تبادل اطلاعات و تجربیات و موفقیت ھا از اهداف این برنامه است. از علاقه مندان دعوت بعمل می آید در روز دو شنبه ۶ اردیبهشت ماه ،ساعت ۵- در سالن آزادی دانشکده علوم توانبخشی حضور به هم رسانند.
ضمنا پوستر و برنامه پیوست است.

دفعات مشاهده: 357 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر