نمایش آمار بازدیدهای زیربخش : 2127144
کاربران حاضر در پایگاه: 0

عدم ثبت به موقع پروپوزال دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ورودی های ۹۸ وقبل از آن

| تاریخ ارسال: 1400/2/4 |
۱- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ورودی ۹۸ و ماقبل آن که موفق به ثبت پروپزال خود تا تاریخ  ۱۴۰۰/۰۱/۳۱نگردیده اند، از لحاظ آموزشی دانشجوی تعلیقی محسوب می گردند. دانشجویان ورودی ۹۷ و ماقبل آن تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۵ و ورودی های ۹۸ تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۱۵ فرصت دارند تا با دفاع از پروپوزال، از وضعیت تعلیق خارج شوند. بدیهی است نیمسال دوم ۱۴۰۰-۹۹ به عنوان سنوات تحصیلی برای این دانشجویان محسوب خواهد شد. در صورتیکه این دانشجویان موفق به دفاع از پروپزال خود در زمانهای یاد شده نگردند، نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ نیز تعلیق و جزو سنوات تحصیلی محسوب خواهد شد. قابل ذکر است دانشجویانی که سقف سنوات آنها در پایان نیمسال های اشاره شده به پایان می رسد از ادامه تحصیل در نیمسال های بعدی محروم خواهند شد.
 ۲-  از تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۱ تمامی جلسات دفاع از پروپوزال و پایان نامه تنها بصورت "وبینار" امکان برگزاری دارند. در مورد دفاع نهایی از رساله داشجویان دوره دکتری (P.H.D)، الویت با برگزاری جلسه بصورت حضوری با رعایت تمامی دستورالعمل های بهداشتی و عدم حضور سایر دانشجویان (و افراد غیر مرتبط بصورت مهمان) می باشد.تنها در صورتیکه امکان رعایت شرایط مشخص شده توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا مقدور نباشد، اجازه دفاع بصورت وبینار برای این دانشجویان وجود خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر