نمایش آمار بازدیدهای زیربخش : 1935917

ثبت نام در طرح های بیمه تکمیلی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/12/4 |
همکاران گرامی
       با توجه به انعقاد قرارداد دانشگاه با شرکت سهامی بیمه ایران به منظور بیمه تکمیلی پرسنل (۱۳۹۹/۱۲/۰۱ لغایت ۱۴۰۰/۱۱/۳۰) به پیوست بخشنامه شماره ۱۱۵/۱۶۲۱۳/د/۹۸ مورخ ۹۹/۱۲/۰۳ معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جدول تعهـدات آن ارسال می گردد.
سامانه ثبت نام بیمه کارکنان در سایت اداره رفاه و تعاون مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به نشانی refahi.iums.ac.ir   جهت ثبت نام متقاضیان از تاریخ ۹۹/۱۲/۰۵ لغایت ۹۹/۱۲/۲۰  فعـال می گردد. خواهشمند است بخشنامه مذکور و جدول تعهدات را با دقت مطالعه فرمایید و پس از اتمام ثبت نام، جهت تکمیل فرآیند آن، بیمه شده اصلی بایستی تعهد نامه بیمه را چاپ و پس از امضاء به واحد امور اداری دانشکده تحویل نماید.  (در یک صفحه پشت و رو پرینت نمایید.)
برای متقاضیان در تاریـخ ۹۹/۱۲/۱۷  جلسه پرسش و پاسخ در خصوص طرحهای بیمه تکمیلی و نحوه استفاده بیمه شدگان از مراکز درمانی در سالن شماره ۲ مرکز همایشهای رازی با حضور مسئولین بیمه ایران  برگزار خواهد شد.
ثبت نام بیمه تکمیلی کارکنان طرحی تعهداتی توسط کارشناس امور رفاهی انجام می گردد در صورت تمایل ، با شماره داخلی ۲۳۹ تماس حاصل فرمایید.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص بیمه تکمیلی ایران و طرح ها ، شرایط بیمه اینجا کلیک کنید .

دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر