نمایش آمار بازدیدهای زیربخش : 1935934
کاربران حاضر در پایگاه: 0

ارزشیابی از نحوه تدریس اعضای هیات علمی توسط فراگیران در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/11/27 |
ارزشیابی از نحوه تدریس اعضای هیات علمی توسط فراگیران در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در سامانه ارزشیابی طبیب به نشانی http://tabib.iums.ac.ir   انجام می شود. دانشجویان  کلیه مقاطع ورودی  ۹۹ با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور سما وارد سامانه طبیب شوند و فرم های ارزشیابی اساتید را از تاریخ ۹۹/۱۱/۲۶ لغایت ۹۹/۱۲/۱۸ تکمیل نمایند. نام کاربری و رمز عبور برای دانشجویانی که برای اولین بار وارد سامانه می شوند، کد ملی است. آدرس ایمیل Evaluationiumsgmail.com  جهت دریافت مشکلات و نظرات دانشجویان در دسترس می باشد. دانشجویان ورودی ماقبل  ۹۹ که هنوز موفق به ارزشیابی از اساتید خود نشده اند در بازه زمانی فوق این امکان را دارند که برای انجام و تکمیل فرایند ارزشیابی وارد سامانه شوند.

دفعات مشاهده: 55 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر