چاپ مقاله اعضای هیئت علمی گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی ایران در یکی از معتبرترین و مهم ترین کتب مرجع حوزه اپتومتری و دید دو چشمی

| تاریخ ارسال: 1399/5/19 |
مقاله اعضای هیئت علمی گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی ایران در یکی از معتبرترین و مهم ترین کتب مرجع حوزه اپتومتری و دید دو چشمی (clinical management of binocular vision; heterophoric, accommodative and eye movement disorders) مورد استناد قرار گرفت. این مقاله حاصل همکاری گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز تحقیقات اپیدمیولوژی چشم بیمارستان نور و همچنین مرکز تحقیقات عیوب انکساری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و در سال  ۲۰۱۷ در ژورنال clinical and Experimental Optometry (IF: ۱.۹) به چاپ رسید. لازم به ذکر است که مطالعه مذکور نخستین مطالعه بر پایه جمعیتی است که به بررسی پروفایل اپیدمیولوژیک اختلال ناتوانی تقارب ( به عنوان یکی از شایع ترین اختلالات دید دو چشمی) در یک حجم نمونه وسیع می پردازد.

دفعات مشاهده: 564 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر