تکمیل فرم های ارزشیابی سیستم طبیب

| تاریخ ارسال: 1399/4/10 |
دانشجویان عزیز مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی

با توجه به اینکه بازه ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان در سیستم طبیب تا تاریخ ۱۸/۰۴/۹۹ اعتبار دارد و پس از این تاریخ سامانه مذکور بسته خواهد شد لذا خواهشمند است در زمان مناسب و با دقت نظر برای تکمیل فرم های ارزشیابی اقدام فرمایید و درصورتی که با مواردی که در زیر می آید برخورد کردید لطفا با خانم عبادی رابط سامانه ارزشیابی دانشکده، به شماره ۲۲۲۵۰۵۴۲  در میان بگذارید.
  1. چنانچه درسی بنام استادی غیر از استاد واقعی درس در سیتم طبیب ثبت گردیده است.
  2. چنانچه درسی توسط دو یا اساتید بیشتری تدریس می گردد ولی درس فقط بنام یک نفر در سیستم قابل مشاهده است.
  3. چنانچه اطلاعات درسی برای ارزشیابی بارگزاری نشده است ( مثلا ۸ درس در سما برای دانشجو تعریف گردیده ولی در سیستم طبیب ۷ درس برای ارزشیابی دیده می شود).
  4. چنانچه در درسی مهمان به سایر دانشگاه ها و دانشکده ها هستید وعملا امکان ارزشیابی درس در این دانشکده برای شما مهیا نیست ولی درس جزء دروس قابل ارزشیابی در سیستم مشاهده می شود.
  5. چنانچه دانشجویی در مقطع آزمون جامع یا پایان نامه می باشد و از آنجائیکه در حال حاضر فرم مناسب جهت ارزشیابی آنها فراهم نگردیده ذکر اسامی این واحد ها در سیستم ارزشیابی توجیه منطقی ندارد .

در هنگام تکمیل فرم در قسمت سایر موارد می توانید به صورت تشریحی مشکلات خود را از نحوه برگزاری کلاس ها، تعداد جلسات برگزار شده، میزان جدیدت و پیگیری اساتید، مشکلات برگزاری آنلاین کلاس ها و ..... ثبت نمایید
اطلاعاتی که دانشجویان در سیستم طبیب ثبت می نمایند به صورت محرمانه می باشد و فقط نمره نهایی ارزشیابی برای اساتید قابل مشاهده می باشد
دانشجویان عزیز لطفا برای ارتقاء آموزش و سطح علمی خودتان همکاری کنید. در غیر اینصورت ممکن است در هنگام تصمیم گیری جهت ارتقای فرآیندها نتوان ملاک مناسبی برای ارزشیابی اساتید تهیه نمود. در عین حال ممکن است مشاهده نمره شما در هر درس منوط به تکمیل فرم ارزشیابی همان درس شود.

دفعات مشاهده: 314 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر