راه اندازی سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۸/۷ |

همکاران محترم( کارمندان رسمی پیمانی و قراردادی )

درخصوص  راه اندازی سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان و انتقال اطلاعات شناسنامه آموزشی در سامانه مذکور، خواهشمند است با مراجــعه به سایت جام ؛ وارد سیستم شده و شناسنامه آموزشی خود را تا تاریخ 16/8/93 تکمیل نمایند.

در ابتدا تصویر شناسنامه آموزشی خود را از سایت دانشگاه تهران دانلود کنید متعاقبا شناسنامه آموزشی ایران را نیز دانلود نمایید.

سپس با مراجعه به سامانه آموزش دانشگاه ایران از طریق جام فردی وارد کارتابل خود شوید ( نام کاربری وکلمه عبور کد ملی می باشد )

در منوی شناسنامه آموزشی قسمت دوره های گذرانده شده کلید اعلام دوره های ثبت نشدهرا انتخاب نمایید و طبق راهنما مراحل ثبت نام را انجام دهید .

در ضمن چنانچه دوره ای دارید که تاکنون در شناسنامه آموزشی تهران ثبت نگردیده و دارای مجوز می باشد ( آموزش مداوم ضمن خدمت پزشکی و غیره ) دوره های مذکور را نیز وارد نمایید.

دفعات مشاهده: 4832 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر