درخواست حذف ترم به دلیل کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/3/12 |
 با سلام و احترام
       در راستای اجرای مفاد نامه شماره ۱۲۶/۵۰۰/د مورخ ۱۹/۱/۹۹ معاون محترم آموزشی وزارت متبوع مبنی بر ابلاغ مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا مربوط به حذف نیمسال دوم ۹۹-۹۸ و استفاده از مرخصی تحصیلی بدون احتساب در سنوات تحصیلی دانشجویان به اطلاع می رساند: مراتب در جلسه مورخ ۲۳/۲/۹۹ شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مطرح و با حذف ترم جاری منوط به نظر موافق استاد راهنمای پژوهشی( برای دانشجویانی که در مرحله پژوهشی می باشند)، استاد راهنمای آموزشی (برای دانشجویانی که در مرحله آموزشی می باشند)  و مدیر گروه آموزشی مربوطه موافقت به عمل آمد.
ضمناً در مورد چگونگی پرداخت کمک هزینه تحصیلی دانشجویان دوره دکتری تخصصی (Ph.D) و شهریه تحصیلی دانشجویان سهمیه مازاد و پردیس بین الملل که نیمسال جاری درخواست حذف ترم نموده اند، نظر آن معاونت محترم را به موارد ذیل معطوف می نماید.
  1. دانشجویانی که در نیمسال جاری از فرصت تحصیلی اضافی بر اساس رای شورا و یا کمیسیون بررسی موارد خاص استفاده نموده اند در صورت حذف ترم فرصت تحصیلی اعطاء شده به همراه جریمه فرصت اعطایی کمیسیون به نیمسال بعدی موکول میگردد.
  2. دانشجویان دوره دکتری تخصصی( Ph.D) که در نیمسال جاری کمک هزینه دریافت نموده اند ، تابع قوانین و مقررات آموزشی و مصوبات دانشگاه خواهند بود.
  3. با توجه به آئین نامه های آموزشی با حذف ترم، هر گونه رابطه آموزشی دانشجو با دانشکده و دانشگاه قطع خواهد شد.
  4. دانشجویان پردیس بین الملل و شهریه پرداز (سهمیه مازاد) در صورت حذف ترم در نیمسال جاری در مورد پرداخت یا عدم پرداخت شهریه ثابت ، تابع قوانین و مقررات آموزشی خواهند بود.
  5. مهلت ارسال درخواست ها تا پایان خرداد ماه (۳۱/۳/۹۹) خواهد بود. به درخواستهای که پس از تاریخ یاد شده ارسال گردد ترتیب اثر داده نمیشود.
با عنایت به موارد فوق الذکر، خواهشمند است دستور فرمائید ضمن اطلاع رسانی به مدیران محترم گروه های آموزشی، کارشناسان و دانشجویان مربوطه، جهت کلیه افرادی که تقاضای حذف ترم در نیمسال جاری را دارند، فرم پیوست تکمیل و به منظور اقدامات بعدی به این مدیریت ارسال گردد.

فرم درخواست حذف ترم به دلیل کرونا

دفعات مشاهده: 1438 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر