تداوم فعالیت های آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در ترم جاری

| تاریخ ارسال: 1399/3/10 |
رئیس محترم دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ...

با سلام و ادب ؛
   با توجه به مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا در خصوص تداوم فعالیتهای آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در ترم جاری و فراهم آوردن زمینه حضور دانشجویان در دانشگاهها از تاریخ ۱۷/۳/۱۳۹۹، پیرو مباحث بعمل آمده در جلسه وبیناری مورخ ۲۹/۲/۱۳۹۹ مراتب ذیل به استحضار می رسد تا با توجه به وضعیت کلی استان و شهرستان محل استقرار دانشگاه / دانشکده اقدامات لازم با رعایت کلیه پروتکلهای بهداشتی و علی‌الخصوص دستورالعمل معاونت بهداشت در این خصوص بعمل آید:

۱- علاوه بر استمرار آموزش دروسی که کماکان بصورت الکترونیک قابل ارائه می باشد در مواردی که لازم است کلاسهای حضوری برای رفع اشکال و یا تکمیل آموزش دروس مذکور برگزار گردد برنامه ریزی لازم بعمل اید تا کلاسهای مذکور بصورت فشرده برگزارگردد. امتحان دروس مذکور پس از اطمینان از ارائه آموزش کامل محتوای دروس با هماهنگی اساتید و اداره آموزش واحد مربوطه بعمل آید.
۲- برای حضور دانشجویان بالینی از تاریخ ۱۷/۳/۱۳۹۹ با اولویت کارورزان و کارآموزان رشته های مختلف برنامه ریزی و اقدام گردد.
۳- برای حضور دانشجویان رشته دندانپزشکی با اولویت دانشجویان مقطع تخصصی و دانشجویان سال آخر برنامه ریزی و به نحوی اقدام شود که آموزش سایر دانشجویان، دستیاران و انجام آموزشهای عملی بخصوص در مواردی که مستلزم انجام کاردرمانی با بیمار می باشد به ماههای تیر و مرداد منتقل گردد.
۴- ارائه دروس عملی و آزمایشگاهی کلیه رشته ها درمواردی که مستلزم تماس با بیمار نمی باشد در گروههای کوچکتر که امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی میسر باشد صورت پذیرد و برای مواردی که مستلزم کار با بیمار می باشد به ماههای تیر و مرداد منتقل گردد.
۵- به نحوی برنامه ریزی گردد که کلیه آزمونها در نیمه دوم مرداد به پایان برسد ولیکن در صورت ضرورت با تصویب شورای آموزشی دانشگاه از فرصت نیمه اول شهریور ماه بدین منظور استفاده شود. بدیهی است برگزاری آزمونها بصورت حضوری و یا مجازی با استفاده از ظرفیت مراکز آزمون الکترونیک براساس مصوبه شورای آموزش دانشگاه بلامانع می باشد.
۶- مسئولیت پایش حضور فراگیران در کلاسهای آموزش مجازی، حضوری و عرصه های آموزش عملی، بالینی و ... و تدوین شیوه نامه انضباطی رفتار با فراگیرانی که به صورت غیرمجاز از حضور در برنامه‌های آموزشی  مجازی و حضوری تعلل ورزیده‌اند، برعهده هر دانشگاه می باشد و دانشگاهها موظفند براساس ارزیابی‌های به عمل آمده در زمینه حضور فراگیران در کلاسهای درس مجازی، حضوری، عرصه های آموزش عملی، بالینی و ....، همچنین نتایج تکالیف و آزمونها تصمیمات مقتضی را در این زمینه اتخاذ نمایند.
۷- فراگیرانی که برنامه‌های آموزشی خود را به اتمام می‌رسانند، موظفند در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به تخلیه خوابگاه اقدام تا امکان استفاده بهینه از ظرفیت خوابگاه و اختصاص آن به سایر دانشجویان و رعایت استاندارد فاصله گذاری اجتماعی با هدف حفظ سلامت و ایمنی فراگیران میسر گردد. همچنین لازم است برای سال تحصیلی آینده به گونه ای برنامه ریزی شود که حتی الامکان خوابگاه دانشجویان بالینی از دانشجویان غیربالینی مجزا گردد.
۸- اگر چنانچه برخی از دانشگاهها برای برخی رشته ها به دلیل وضعیت پیش آمده امکان پذیرش دانشجوی جدید برای شروع دوره از مهرماه را نداشته و تصمیم به شروع تحصیل دانشجویان جدیدالورود از بهمن ماه سال جاری را دارند مراتب را اعلام تا در دفترچه کنکور به اطلاع داوطلبان برسد. همچنین مراتب امکان یا عدم امکان ارائه خوابگاه به دانشجویان جدیدالورود نیز اعلام تا از طریق دفترچه کنکور اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد.

دفعات مشاهده: 364 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر