زمانبندی فعالیت سامانه انتقال و مهمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۱۴ |

احتراماً، به اطلاع می رساند سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی جهت نیمسال اول     ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بر اساس جدول مشروحه ذیل فعال خواهد گردید. مقتضی است ضمن اطلاع رسانی دقیق نسبت به ثبت درخواست، رسیدگی و پاسخگویی به تقاضاهای انتقال و میهمانی دانشجویان بر اساس بازه های زمانی مشروحه ذیل اقدام لازم بعمل آید.

جدول زمانبندی سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان

۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ خرداد ۹۹ ثبت نام دانشجویان متقاضی در دانشگاههای مبداء وبارگذاری مدارک لازم
۱۶ خرداد تا ۲۶ خردادماه ۹۹ بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء وویرایش توسط دانشجو
۲۷ خرداد تا ۲۷ تیرماه ۹۹  اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مبداء
۲۸تیرماه تا۷ مرداد ۹۹ بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد وویرایش توسط دانشجو
۸ مرداد تا ۷ شهریور ۹۹ اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد

ضمن اینکه به اطلاع می رساند با توجه به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری در خصوص انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته در کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.) در مرداد یا شهریورماه ۹۹ انجام خواهد شد.

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر