نحوه فعالیت آموزشی دانشگاه در نیمسال ۹۸۲

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۱/۲۷ |
با سلام و احترام
     ضمن ارسال نامه شماره ۱۲۶/۵۰۰ مورخ  ۱۹/۰۱/۹۹ معاون محترم آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صورتجلسه شورای آموزشی مورخ ۱۹/۱/۹۹ بدین وسیله نحوه فعالیت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در نیمسال دوم ۹۹-۹۸ به شرح ذیل اعلام می­گردد:
  1. جلسات دفاع از پروپوزال دانشجویان در تمامی مقاطع به صورت غیر حضوری (مکاتبات الکترونیکی و یا وب کنفرانس یا ...) برگزار شوند.
  2. جلسات دفاع از پایان نامه دانشجویان مقاطع مختلف به جز دانشجویان دکترای تخصصی (PhD) به صورت غیر حضوری (مکاتبات الکترونیکی، وب کنفرانس یا ...) برگزار گردد. جلسات دفاع از رساله دانشجویان دکترای تخصصی (PhD) به صورت وب کنفرانس برگزار شوند.
  3. در مورد دفاع از رساله دانشجویان دکترای تخصصی (PhD) امکان برگزاری جلسات نیمه حضوری (برای مثال حضور اساتید داور داخلی و استفاده از وب کنفراس برای اساتید داور خارج از دانشکده) و یا حضوری، در صورت وجود ضرورت با ارایه درخواست استاد راهنما (اساتید راهنما) و تایید شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده وجود دارد. ضروری است این جلسات با مراعات همه الزامات بهداشتی و بدون حضور سایرین برگزار گردد.
  4. هماهنگی لازم جهت برگزاری سریعتر جلسات دفاع از پایان نامه و یا رساله دانشجویانی که قبل از شیوع بیماری کرونا، تمامی مراحل مصوبات و تاییدی های لازم را اخذ کرده بودند و یا وقت دفاع داشته­­اند اما به علت محدودیت­های بعدی، جلسه دفاع آنها برگزار نشده است، صورت گیرد (بند ۹ نامه شماره ۱۲۶/۵۰۰).
  5. اجرای پایان نامه های جدید که نیاز به استفاده از فضای آزمایشگاهی وجود دارد تا اطلاع بعدی متوقف و اولویت استفاده از این آزمایشگاهها از ۳۰ فروردین به بعد با درخواست استاد راهنما و گروه آموزشی و تایید معاونت آموزشی دانشکده برای آن دسته از دانشجویانی خواهد بود که فعالیت های اجرایی پایان نامه یا رساله خود را از قبل شروع کرده­اند و تاخیر بیشتر باعث آسیب به روند اجرایی تحقیق و یا اتلاف منابع (مانند انقضای کیت­های آزمایشگاهی و ...) می­گردد. ضروری است تمامی الزامات بهداشتی در این خصوص رعایت شوند.
  6. با توجه به شرایط فعلی تا اطلاع بعدی، جلسات دفاع از پایان نامه دستیاران می­تواند بعد از آزمون گواهینامه برگزار گردد.
  7. جلسات دفاع پایان نامه دستیاران ترجیحا به صورت وب کنفرانس و در صورت وجود اصرار و ضرورت، با درخواست استاد راهنما و تایید گروه آموزشی و معاونت آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی به صورت حضوری امکان پذیر است. ضروریست این جلسات با مراعات همه الزامات بهداشتی و بدون حضور سایرین برگزار گردد.
  8. تمامی کلاسهای تئوری در تمامی رشته مقاطع در نیمسال ۹۸۲ به صورت مجازی و به صورت برخط یا آنلاین ارایه شوند و تا حد امکان، فایلهای استفاده شده در این کلاسها در سامانه ها بارگذاری شوند. ضروریست اعضای محترم هیات علمی، ضمن سرعت بخشیدن به برگزاری کلاسهای آنلاین و با تاکید بر انجام حضور و غیاب دانشجویان، برنامه هفتگی خود را همراه با "تعداد دانشجویان هر کلاس آنلاین" به معاونت آموزشی دانشکده اعلام نمایند. ترجیحاً کلاسهای آنلاین، طبق برنامه هفتگی قبلی و برای یکساعت برنامه ریزی و برگزار شوند اما تغییر در برنامه هفتگی با نظر استاد مربوطه و اعلام قبلی امکان پذیر می باشد. در هر صورت دانشجویان از ساعت تشکیل کلاس­ها به صورت منظم در طول هفته اطلاع داشته باشند. استاندارد کلاسهای مجازی از طریق  سامانه های LMS و نوید می باشد. دستورالعمل­های مورد نیاز جهت استفاده از سامانه های فوق در لینک LMS (LMS.IUMS.ac.ir) موجود می باشد.
  9. دروس عملی فعلا به صورت فیلم و یا محتوای های مناسب دیگر در سامانه ها بارگذاری گردد. واضح است پس از اعلام امکان حضوری دانشجویان، کلاسهای عملی برگزار خواهند شد و در صورت اتمام محتوی کلاسهای عملی، آزمونهای آنها برگزار خواهد شد.
  10. کارآموزی دانشجویان گروههای آموزشی پس از اعلام امکان حضوری دانشجویان در بیمارستانها و سایر مراکز آموزشی-درمانی مقدور خواهد بود که با شرایط فعلی پیش بینی برای تابستان ۹۹ می باشد. همچنین کارورزی دانشجویان تابع بند ۲ نامه شماره۱۲۶/۵۰۰ مورخ ۱۹/۰۱/۹۹ می باشد.
  11. کارورزی دانشجویان پزشکی عمومی ورودی ۹۳ از تاریخ ۱۶/۱/۹۹ و دستورالعمل معاونت محترم آموزش پزشکی عمومی قابل اجرا می باشد.
  12. برگزاری تمامی آزمون های دانشجویان، تابع موارد و دستورالعمل اعلامی از طرف وزارت محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی می­باشد.
  13. میزان فعالیت اعضای هیئت علمی در نیمسال دوم سال تحصیلی۹۹-۹۸   بر اساس میزان فعالیت ایشان در انجام امور آموزشی و پژوهشی محوله و بر اساس گزارش سامانه سعاد خواهد بود و توسط ریاست محترم دانشکده تعیین می­گردد.
بدیهی است هرگونه تغییر در موارد ذکر شده بر اساس تصمیمات، مصوبات و ابلاغیه های بعدی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.

دفعات مشاهده: 292 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر